Combinatiereizen

Combinatiereizen zijn de perfecte manier om twee of meer landen met elkaar te combineren tijdens één reis. Mexico ligt in Midden-Amerika en is omringd door de Verenigde Staten, Guatemala en Belize. Een reis naar Mexico is dan ook zeer goed met deze landen te combineren. Ook het kleurrijke Cuba is een optie! 

 

Mexico & Guatemala

Vanuit Mexico kun je gemakkelijk de oversteek maken naar het bijzondere Guatemala. Je zult merken dat Guatemala een stuk minder op toerisme gefocust is dan Mexico, en je hier nog het ‘echte’ pure Zuid-Amerika vindt. Net als in Mexico, vind je ook in Guatemala veel Maya ruïnes. Ook kun je er indrukwekkende vulkanen bewonderen.

 

Mexico & Belize

In het prachtige Belize zul je meer Latino invloeden terugzien in vergelijking met Mexico. Zo wordt er bijvoorbeeld Creools gesproken in plaats van Spaans. Wanneer je verblijft op het relaxte Caye Caulker valt alle stress spontaan van je af… Wát een ontspannende plek! Belize is een geweldige toevoeging aan je reis door Mexico. 

 

Mexico & Cuba

Hoewel Mexico en Cuba dicht bij elkaar liggen, lijken de landen niet heel veel op elkaar. Waar Mexico bekend staat om de weelderige natuur en de oude Maya-cultuur, staat Cuba bekend om de tabaksindustrie (de Cubaanse sigaren) en de koloniale charme. Wanneer je een combinatiereis Mexico Cuba maakt, zul je de verschillen zeker ervaren. Maar des te leuker is het contrast! 

 

Mexico & Florida

Aangezien Mexico aan de Verenigde Staten grenst, is een reis naar Mexico ook zeer goed met dit land te combineren. Zo liggen de regio’s Yucatán en Florida bijvoorbeeld relatief dicht bij elkaar. Beide plekken staan bekend om de prachtige stranden, de heldere zee en het heerlijke weer. In Florida zul je echter een compleet andere wereld treffen dan in Mexico. Een perfecte match van twee verschillende werelden!